ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Εμείς και οι άλλοι…

 


 Εμείς και οι άλλοι…

Ναι φίλοι μου εμάς εννοώ τους Έλληνες και το Έθνος μας Απόγονοι των θεών και παιδιά των θεών ονομάζονται οι Έλληνες ( Πλάτων Τίμαιος 40β).

Γεννήματα και θρέμματα των θεών γεμάτοι αρετές χαρακτηρίζονται οι Έλληνες (Πλάτων Τίμαιος 24d).

Είναι φυτά τ ’ουρανού οι Έλληνες και όχι της γης γιατί στον ουρανό βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά( 23d-e).

Ο Ξέρξης συμβουλεύεται τον Δημάρατο ως προς την προετοιμασία για επιτυχή επέμβαση κατά των Ελλήνων. Και ο Δημάρατος τον *παγώνει* με τέσσερις λέξεις:  όμαιμον, ομόθρησκόν, ομόγλωσσον, ομότροπον.

Ακούω ήδη φωνές από αναγνώστες περί εθνικισμού και επικριτικές απόψεις για ρατσιστικές τοποθετήσεις. Εθνικισμός και ρατσισμός είναι δύο εκφράσεις οι οποίες τα τελευταία χρόνια πιπιλίζοντας ανά τον πλανήτη μεθοδευμένα από λέσχες και υπερεθνικούς σκοτεινούς οργανισμούς με σκοπό την αλλοτρίωση της ιδέας του έθνους την διάσπαση της πολυπολικότητας των κρατών και την μίξη λαών αφαιρώντας ιστορία και πολιτισμό. Στόχος βέβαια η Ευρώπη (ελληνική ονομασία,) και βασικά η πατρίδα μας ως φωτοδότης του πολιτισμού.

Ο τέως ΠτΔ Χρήστος Σαρτζετάκης έδωσε σε συνέντευξη του νεαρού τότε Χατζηνικολάου και παρά τις επίμονες προς δημιουργία εντυπώσεων ερωτήσεις του δημοσιογράφου ανάγλυφα πειστικά και επιστημονικά την έννοια του εθνικισμού (δείτε το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=lMQlVaA1GH8 ).

Γιατί λοιπόν θίγει και ενοχλεί ο εθνικισμός;;;.Διότι πέραν της λυσσαλέας πολεμικής που δέχεται οπωσδήποτε υπάρχει άγνοια, παραπληροφόρηση και συσκότιση. Επειδή αγαπώ την πατρίδα μου και τιμώ τους προγόνους μου δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τους άλλους λαούς και την κουλτούρα τους. Είναι δλδ όνειδος να αναφέρομαι στους μαθηματικούς, ιατρούς, φιλοσόφους ,ποιητές, γεωμέτρες, αστρονόμους, εξερευνητές,  εφευρέτες προγόνους μου;;;

Ναι είναι δικαίωμα μου και μέγιστη τιμή να ανατρέχω στο πνεύμα τους και να τους τιμώ.

Αν κι εσύ έχεις αυτόν τον σπόρο για να βλαστήσει και να καρπίσει επιβάλλεται εκ των πραγμάτων η αγωνιστική διάθεση και η εθνική συνείδηση. Το*ανάδελφον* Έθνος μας χρήζει συσπείρωσης όχι στα κόμματα με προσχηματικές παραπλανητικές ονομασίες περί πατριωτικού χώρου αλλά στην Ελλήνων Συνέλευσις τον πολιτικό φορέα της Ένωσης των Ελλήνων. Και μια και αναφέρθηκα στα κόμματα ευγενικά ερωτώ ποιες είναι οι πηγές χρηματοδότησης τους;;; Όσον αφορά την Ε.ΣΥ είναι αυτοχρηματοδοτούμενη από τα χιλιάδες μέλη της αποκλείοντας κρατικές, αφανείς και άδηλες πηγές.

Χρήστος Κράγιας

ΠΗΓΗ:ΚΠΔ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

 

 

 ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ:

 2642301030 - 6975757261

 email: e.sy.amfiloxias@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια