ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι νονοί της ημέρας…

 

Οι νονοί της ημέρας…

 Νονοί

Ο πρώτος συνειρμός είναι ο νονός των παιδιών μας. Είναι αυτός ο τρίτος, εκτός οικογένειας, που συμμετέχει σ’ αυτό το δογματοθρησκευτικό έθιμο της νήπιο βάφτισης και προσηλυτιστικής κατήχησης πλέον, για την συνέχεια του βίου των παιδιών.

Κατόπιν έρχονται οι νονοί της νύχτας. Σε δευτερόλεπτα, σαν ταινία, περνά από το μυαλό μας, όλη η γκάμα των ανθρώπων που κινούνται στο σκοτάδι, στην παρανομία και το έγκλημα.

Αυτό που περνά όμως απαρατήρητο, είναι οι νονοί της ημέρας. Ένας ολόκληρος κόσμος δρα και λειτουργεί με το φως του ήλιου και ενώ είναι όλα φανερά, δεν αντιλαμβανόμαστε τίποτα. Ποιοι είναι οι νονοί της ημέρας;;;

Είναι το κατεστημένο που διαφεντεύει τον πλανήτη. Αρρωστημένα μυαλά, ανήθικες υπάρξεις, μισάνθρωποι, διεστραμμένοι παγκοσμιοποιητές, θανατηφόρες έχιδνες ελλοχεύουν παντού και σκορπούν τον θάνατο. Κλειστές κοινωνίες, μυστικές εταιρείες, βλέπουν και χρησιμοποιούν τους ανθρώπους ως όργανα, ως μέσον για την επιβολή άνομων θεωριών, χειραγώγηση μαζών δια φοβικών καταστάσεων και εν τέλει περιορισμό παγκόσμιου πληθυσμού σε ορισμένο αριθμό με εξαφάνιση του υπόλοιπου.

Η παρουσία τους στον πλανήτη είναι διαχρονική, ανάγεται εις βάθος αιώνων. Αναπτύσσουν και τελειοποιούν τις μεθόδους τους που δυστυχώς και εμφανώς είναι εναντίον ημών. Μεγιστάνες του χρήματος ( πως πλούτισαν;;;) μας θεωρούν υποδεέστερο είδος. Βλάσφημοι εχθροί της Δημιουργίας, τοποθετούν την κάστα τους στην κορυφή, νάρκισσοι και τελικά απάνθρωποι.

Η δράση τους ήταν κάποτε κρυφή, κινούμενοι στο σκοτάδι, μέχρι να εδραιωθούν. Κατόπιν, με την επιτυχή δι’ αυτούς ύπνωση της ανθρωπομάζας, δεν διστάζουν ολοφάνερα και πρόστυχα να παρουσιάζουν τα σχέδια τους. Η αδιάλειπτη δια εξεζητημένων μεθόδων και ακροθιγώς «ενημέρωση» μας, αποβαίνει για εμάς ολέθρια, διότι συνηθίζουμε στα δρώμενα και η όλη εξέλιξη του πράγματος θεωρείται φυσιολογική.

Αυτοί οι μεγαλόσχημοι παράγοντες, διαθέτουν τεράστια όργανα και μέσα για την τελική τους επικράτηση. Με τον χρηματισμό ελέγχουν τους πολιτικούς που είναι οι αμέσως υφιστάμενοι τους. Τους διαλέγουν και τους τοποθετούν εκεί που πρέπει, σχηματίζουν κόμματα και εφαρμόζουν πολιτικές θεωρίες εύπεπτες από τους χειμαζόμενους λαούς.

Ομιλούν περί πολιτισμού, αλλά οι παγκόσμιοι πόλεμοι και οι τοπικές συρράξεις, με μύρια νεκρούς, είναι δικό τους έργο. Πρόθυμοι βοηθοί και συνεργάτες σ’ αυτήν την ιστορία, αποδείχθηκαν θρησκευτικοί ηγέτες, επιστήμονες, ανώτατοι εκπαιδευτικοί, νομικοί, εξτρεμιστές, θεωρητικοί της γνώσης και πλήθος παρατρεχάμενοι που βρίσκουν ευκαιρία ανάδειξης και καθιέρωσης.

Όμως τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην συνωμοσία έχουν τα ΜΜΕ. Τα τελευταία χρόνια, ιδίως με την πρόοδο της ηλεκτρονικής τεχνολογίας, εκτελούν την μεγαλύτερη προπαγανδιστική δράση. Τεράστια χρηματικά ποσά προσφέρονται και η δημοσιογραφία αποτελεί πλέον το πρώτο και κύριο μέσον εξαπάτησης και διάλυσης της κοινωνίας.

Δεν πρέπει, βέβαια, να ξεχνάμε ότι οι νονοί της νύχτας, όπως προαναφέραμε, είναι δικά τους παιδιά. Έμποροι ναρκωτικών και όπλων, διακινητές ανθρώπων, σωματέμποροι, εκμεταλλευτές παιδιών και πλήθος παράνομων, δρουν με την ανοχή άδεια των υψηλών αφεντικών και κλιμακίων.

Χρήστος Κράγιας


Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

 

 

 ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ:

 2642301030 - 6975757261

 email: e.sy.amfiloxias@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια