ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πολιτικό leasing

 

Πολιτικό leasing

Το leasing είναι μια σχετικά νέα εφεύρεση, θα έλεγε κανείς, ένας τρόπος χρήσεως κινητών και ακινήτων από τους πολίτες, χωρίς την προϋπόθεση άμεσης αγοράς, παρά μόνον δια μηνιαίας καταβολής τιμήματος που συμφωνείται εκ των προτέρων και βεβαίως για ορισμένο χρόνο. Δλδ αντί να αγοράσει ένα αυτοκίνητο αξίας κάποιων χιλιάδων ευρώ, απευθύνεται σε εταιρείες που διαθέτουν το αντικείμενο και το μισθώνει. Η εταιρεία υποχρεούται και βαρύνετε με τις δαπάνες συντήρησης του οχήματος για την διάρκεια του προσυμφωνημένου χρόνου χρήσης. Με την λήξη, το όχημα   επιστρέφεται ή κατόπιν συμφωνίας, ο χρήστης δια καταβολής σχετικού συμβολικού ποσού, αποκτά την πλήρη κυριότητα.

Κάποιος θα ρωτήσει ποια η σχέση leasing και πολιτικής.

Πάμε να το ψάξουμε.

Αν θέλουμε να τιμήσουμε την νοημοσύνη μας, πρέπει να παραδεχτούμε ότι για τους πολιτικούς είμαστε * res * δλδ πράγμα. Η συμπεριφορά τους τις τελευταίες τουλάχιστον δεκαετίες, απέναντι στους πολίτες, δείχνει αναμφίβολα πως και πόσο μας υπολογίζουν. Θεωρώ πως δεν είμαι ο μόνος που κάνει αυτήν την διαπίστωση, διότι το πολιτικό ένστικτο, για πολλούς και διάφορους λόγους, έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό. Οι πολιτικοί μεν μας χρειάζονται, αλλά αντί να τους χρησιμοποιούμε εμείς, μας χειρίζονται αυτοί. Είναι εταιρεία leasing που προσφέρει λύσεις.

Μόνον που αφού καταφέρουν και μας φέρουν στην αυλή τους, κοινώς μας μαντρώσουν, αθετούν την συμφωνία που διαφήμιζαν προεκλογικά.  Εμείς οι ψηφοφόροι-πολίτες όμως πληρώνουμε το μίσθωμα, αλλά ο πολιτικός-εταιρεία leasing, δεν προβαίνει και δεν εκτελεί τα συμφωνημένα.

Η συμφωνία λέει ότι έναντι του μισθώματος που πληρώνει ο πολίτης, δλδ η ψήφος του, πρέπει να απολαμβάνει τα αντισταθμιστικά οφέλη που δικαιούται.

Παιδεία, υγεία, ασφάλεια, υγειονομική περίθαλψη, κοινωνική ειρήνη, εργασία σε ανθρώπινες συνθήκες, προστασία υπερηλίκων, φροντίδα για μητέρες και τα παιδιά τους, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, εξασφάλιση ευπρεπούς διαβίωσης και κατοικίας, δίωξη εγκλήματος, προστασία περιβάλλοντος, επάρκεια ποιοτικών τροφίμων, φθηνή ενέργεια, ανάπτυξη καινοτομιών, πνευματική καλλιέργεια, ψυχαγωγία, αντικειμενική πληροφόρηση και ειδησεογραφία, δίκαιη φορολογία, τέχνες, υγιή αθλητισμό και δεν ξέρω τι άλλο να προσθέσω.

Έχει σήμερα ο πολίτης όλα αυτά;;Απολαμβάνει έστω ένα τμήμα των συμφωνηθέντων;;

Η πολιτική εταιρεία leasing είναι μαϊμού και το * όχημα * που προσφέρει είναι για απόσυρση.

Χρήστος Κράγιας


Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

 

 

 ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ:

 2642301030 - 6975757261

 email: e.sy.amfiloxias@gmail.com

Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια